myytävät asunnot helsinki turku tampere,
 vuokra-asunnot, Koti24 asunnot
Huvila merinäköalalla Alanyan Demirtasissa
Demirtas sijaitsee 20 km Alanyasta itään ja vain 19 km Gazipasan lentokentältä, jonne laskeutuu kesäkautena päivittäin lentoja monesta eri maasta. Alueella on pitkä kaunis rantaviiva, josta löytyy alueen parhaimpia rantoja, luonnonkauniissa ympäristössä. Kasvavalla seudulla ei vielä löydy paljon huviloita taikka asuntoja mutta uskotaan että siitä on tulossa houkutteleva ja laadukas alue. Demirtas on suosittu retkeilykohde, monine grilleineen, vessoineen ja vesipisteineen - aivan rannan tuntumassa.

Pienen matkan päästä kaupungista löytyy täydellinen paikka nauttia rauhasta, luonnonkauniilla alueella, keskellä paikallisten maataloutta. Jos mieli halajaa patikoida metsässä ja vuoristossa niin Taurusvuoristo suo sen. Kaupankäynti sujuu paikallisessa kaupassa tai pikkukioskeissa. Alanyaan on vain 19 km matka, missä suuremmat ostosmahdollisuudet. Paikallisliikkenne on huippuluokkaa ja lähtöjä Alanyaan löytyy pitkin päivää.

Tämä 280 m2 myytävänä oleva huvila on todella kaunis. Iso ja tilava olohuone avokeittiöllä, neljällä makuuhuoneella, kolmella kylpyhuoneella ja kolmella parvekkeella. Huvila on kolmessa kerroksessa josta ensinmäisessä on 35 m2 autotalli varastolla ja vessalla.

Kuten kuvissa näkyy huvila myydään täysin kalustettuna.
 
Katuosoite:Demirtas, ALANYA, TURKKI
Kunta/Kaupunki:Ulkomaa
Myyntihinta139000€
Asuinpinta-ala:280m²
Huoneita:5
Huoneiston kokoonpano:5H + K
Rakennuksen tyyppi:Omakotitalo
Kunto:hyvä
Rakennusvuosi:2004
Ilmoitus jätetty: 15.08.2019

Ota yhteyttä ilmoittajaan:

Ripo Homes
+905416416003

Lähetä viesti ilmoittajalle:


Nimesi:

Puhelin:

Sähköpostiosoite:


Näytä suurempi kartta