myytävät asunnot helsinki turku tampere,
 vuokra-asunnot, Koti24 asunnot
 
Näyttöpäivä ja aika:sopimuksesta
 
Suuri huvila maaseudulla Alanyan Kestellissä
Todella upea 7 makuuhuoneen huvila, jossa sekä vierasmökki ja vuokra-asunto Alanyan Kestellissä. Tämä moderni ja kodikas huvila on tyylikkäästi sisustettu ja kalustettu. Huvilassa on paljon asuintilaa, täällä on avoin olohuone ja ruokailutila yhdistelmä jossa tunnelmallinen avotakka kylmille talvi-illoille. Täältä johtaa kaksinkertaiset lasiovet täysin suljetulle aurinkoiselle terassille, jossa on lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat.

Keittiö on moderni jonka toisessa päässä on iso keittiösaareke, jossa liesi ja pesuallas. Eteinen on avara ja leveä josta pääsy kylpyhuoneeseen ja suureen makuuhuoneeseen, jossa massiivinen vaatehuone ja upea kylpyhuone suihkulla, joka on erotettu makuutilasta vain matalalla seinällä. Eteisestä johtaa koristeelliset käämitysportaat yläkertaan, jossa 2 kylpyhuonetta ja 3 makuuhuonetta, joista kahdesta on suora pääsy suurelle parvekkeelle.

Huvila tarjoaa upeat näkymät, maaseudulle, merelle ja vuorille. Piha on suuri jossa valtava aurinkoterassi ja katettu ruokatila- ja rentoutumisalue. Portaat johtavat alas upealle uima-altaalle jossa katettu oleskelualue ja grillipaikka kivestä.

Kiinteistössä on myös kaksi täysin erillistä täysin kalustettua huoneistoa. Yksi on täysin kalustettu vuokra-asunto, jossa tilava makuuhuone, avoin olohuone ja amerikkalaistyylinen keittiö, WC ja kylpyhuone.

Toinen on kaunis vierasmökki, jossa iso yhdistetty oleskelu- ja ruokailutila, 2 makuuhuonetta ja kylpyhuone. Näillä kahdella erillisellä asunnolla on myös omat katetut oleskelutilat, aurinkoterassit ja yksityiset puutarhat.

Tämä upea huvila sijaitsee maaseudulla lähellä Yaylalin ja Kestelin kyliä, vain 2500 metrin päässä hiekkarannalta ja Alanyan keskustaan on vain 9 km.

Huvila on 655m2 ja erilliset huoneistot ovat 425m2 ja 230m2 suuria.

HUOMIO! Myydään täysin kalustettuna!!!

Tämä on ihanteellinen ylellinen suurperheen koti, joka tarjoaa lisäksi upeat vuokratuotto mahdollisuudet.
 
Katuosoite:TURKKI, Alanya, Kestel
Kunta/Kaupunki:Ulkomaa
Myyntihinta449000€
Asuinpinta-ala:655m²
Huoneita:8
Huoneiston kokoonpano:8H + K
Rakennuksen tyyppi:Omakotitalo
Keittiötyyppi:avokeittiö
Parveke:kyllä
Keittiön varusteet:täysin varustettu
Kunto:erittäin hyvä
Muut varusteet:Kodinkoneet
Ilmastointilaitteiden lukumäärä: 8
Huonekalut
Kodinelektroniikka
TV/Satelliitti
Kuumavesivaraaja
Ikkunat: PVC
Teräsovi
Rakennusvuosi:2004
Muut tilat:2 erillistä huoneistoa 425m2 ja 230m2 suuria
ulko uima-allas
grillipaikka
Ilmoitus jätetty: 05.09.2019

Ota yhteyttä ilmoittajaan:

RIPO HOMES Kiinteistövälitys
+905416416003

Lähetä viesti ilmoittajalle:


Nimesi:

Puhelin:

Sähköpostiosoite:


Näytä suurempi kartta