myytävät asunnot helsinki turku tampere,
 vuokra-asunnot, Koti24 asunnot
Myydään reilunkokoinen tontti Iittalassa
Reilun kokoinen 5142 m2 tasamaatontti jolla 1900-luvulla rakennettu hirsitalo. Talo on noin 50 neliöinen (eteinen, keittiö, huone) + kylmä ullakkotila. Huoneessa toimiva pönttöuuni, keittiössä toimiva puuhella. Tontilla myös piharakennus missä on sauna, puuliiteri ja vierashuone. Piharakennus on purkukuntoinen. Talo ollut tyhjillään vuosia, joten tontti sekä talo kaipaa laittoa. Taloon ei tule vesiä, pihalta löytyy oma kaivo. Kunnallistekniikka tontin rajalla, liittymää ei ole lunastettu.
Osin metsäinen ja muutoinkin luonnonmukainen, vehreä tontti. Tontti on kaava- alueella. Rakennusoikeus AO 1 ½ e=0,20. Tontti on mahdollista jakaa kahteen osaan. Iittalan yhtenäiskoulu (etäisyys n. 2 km), Iittalan päiväkoti (etäisyys n. 2 km), S - Market (etäisyys n. 2 km), Iittalan keskustan kaikki palvelut 2 km. Linja-auto pikavuoro 400 m, rautatieasemalle 2 km. Uimaranta n. 2 km. Hämeenlinna Tiiriö 18 km, HML keskusta 22 km, Helsinki 122 km, Tampere 58 km.
Ympärivuotiseen asumiseen remonttitaitoiselle tai kesäpaikaksi, tai sitten mainio rakennuspaikka uudelle kodilleen.
 
Katuosoite:Iittala
Postinumero:14500
Kunta/Kaupunki:Hämeenlinna
Myyntihinta25000€
Asuinpinta-ala:50m²
Huoneita:1
Huoneiston kokoonpano:1H-K
Rakennuksen tyyppi:Tontti
Vapautuu:vapaa
Tontin pinta-ala:5142 m²
Tontin omistus:oma
Tontin kuvaus:Osin metsäinen ja muutoinkin luonnonmukainen, vehreä tontti. Tontti on kaava- alueella. Rakennusoikeus AO 1 ½ e=0,20. Tontti on mahdollista jakaa kahteen osaan.
Rakennusoikeus:AO 1 ½ e=0,20
Ilmoitus jätetty: 04.05.2018

Ota yhteyttä ilmoittajaan:

A.Saari

Lähetä viesti ilmoittajalle:


Nimesi:

Puhelin:

Sähköpostiosoite:


Näytä suurempi kartta