myytävät asunnot helsinki turku tampere,
 vuokra-asunnot, Koti24 asunnot
Todella upea asunto Alanyan Cikcillissä
Jos etsit modernia ja kauniisti kalustettua asuntoa Cikcillistä, monien palveluiden äärellä, niin olet ehkä juuri löytänyt etsimäsi. Asunto sijaitsee Vesta Gardenin rauhallisella alueella, vain 830 metriä upeasta rannasta.
?
120 m2? asunnossa on moderni valoisa olohuone tupakeittiöllä ja näkymä upealle rantaviivalle. Kaksoisovet johtavat viihtyisästä ja valoisasta olohuoneesta tilavalle parvekkeelle. Eteisestä pääsee omalla kylpyhuoneella varustettuun päämakuuhuoneeseen, josta pääsy myös parvekkeelle. Toinenkin makuuhuone on niin tilava että myös sinnekin mahtuu helposti parisänky. Toinen kylpyhuone sijaitsee aivan tämän huoneen vieressä.

Alue on hyvin hoidettu, iso uima-allasalue jossa runsaasti tilaa auringonottoon. Viihtyisä puutarha kiertää koko alueen, josta löytyy yhteinen grillauspaikka, tenniskenttiä ja perheen pienimmille leikkikenttä. Sisäuima-allas, sauna, hamam (turkkilainen kylpylä), kuntosali, elokuvateatteri, keilahalli ja paljon muutakin löytyy alueelta.
?
Cikcilli on kukoistava kaupunginosa, josta löytyy runsaasti ostosmahdollisuuksia, vain kahden kilometrin päässä Alanyan keskustasta.
 
Katuosoite:Cikcilli, Alanya, TURKKI
Postinumero:07400
Kunta/Kaupunki:Ulkomaa
Myyntihinta94000€
Asuinpinta-ala:120m²
Huoneita:3
Huoneiston kokoonpano:3H + K
Rakennuksen tyyppi:Loma-asunto
Sauna:taloyhtiön yhteinen
Parveke:kyllä
Kerros:2
Kunto:erittäin hyvä
Rakennusvuosi:2013
Kerrosten lukumäärä:12
Hissi:kyllä
Ilmoitus jätetty: 19.07.2019

Ota yhteyttä ilmoittajaan:

Ripo Homes
+905416416003

Lähetä viesti ilmoittajalle:


Nimesi:

Puhelin:

Sähköpostiosoite:


Näytä suurempi kartta