myytävät asunnot helsinki turku tampere,
 vuokra-asunnot, Koti24 asunnot
Hieno kahden huoneiston huvila mukavassa asuntoyhtiössä Alanyan Demirtaksessa
Tässä sinulle mahtava tilaisuus hankkia hieno 4-huoneen huvila Turkin, Demirtasista. Huvila sijaitsee rauhallisella alueella ja mukavassa asuinyhtiössä, jossa hyvät palvelut.

Tämä kaunis huvila on yksi monista, kauneista huviloista ja se on täysin kalustettu. Täältä löytyy tilava olohuone ja ruokailuhuone, jossa on takka joka luo kodikkaan tunnelman pimeisiin talvi-iltoihin. Terassi on viileä ja varjoisa. Sieltä on kaunis näkymä ympäristöön ja portaille, jotka johtavat alas puutarhaan. Eteisestä johtava holvi aukko johtaa valoisaan ja kodikkaaseen keittiöön, jossa on runsaasti tilaa rentouttavia illallisia varten. Huvilassa on myös vieras-WC, pieni varasto ja portaat yläkertaan jossa on kylpyhuone ja kolme isoa makuuhuonetta, joissa kaikissa on uloskäynti parvekkeelle joista kauniit näkymät.


Huvilassa on oma piha, oma sisäänkäynti ja oma pieni puutarha. Asuinyhtiö sijaitsee maaseudulla, ja se on hyvin hoidettu, jossa reheviä puutarhoja ja polkuja ja 24/7 vartiointi. Yhtiössä on kaunis uima-allas ja aurinkoterassi, josta on kauniit merinäkymät. Jos etsit rauhaa ja hiljaisuutta, niin tämä on täydellinen sinulle. Mahmutlariin ja Alanyaan, joissa molemmissa on runsaasti ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia, on lyhyen ajomatkan päässä. Rantaan on vain 500 metriä.

Huvila myydään täysin kalustettuna!!!
 
Katuosoite:Demirtas, Alanya, TURKKI
Kunta/Kaupunki:Ulkomaa
Myyntihinta69000€
Asuinpinta-ala:130m²
Huoneita:4
Huoneiston kokoonpano:4H + K
Rakennuksen tyyppi:Omakotitalo
Parveke:2 + 1 iso terassi
Kunto:hyvä
Ilmoitus jätetty: 16.05.2019

Ota yhteyttä ilmoittajaan:

Ripo Homes
+905416416003

Lähetä viesti ilmoittajalle:


Nimesi:

Puhelin:

Sähköpostiosoite:


Näytä suurempi kartta