myytävät asunnot helsinki turku tampere,
 vuokra-asunnot, Koti24 asunnot
Alanya asunto upealla merinäköalalla!
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden saada kivan neljän huoneen huoneiston rauhallisella ja kauniilla paikalla Alanyan keskustassa. Huoneistosta on mahtava näköala merelle, vuorille ja
kaupunkiin, ja se on vain 400 metrin päässä kuuluisalta Kleopatra-rannalta. Huoneisto on 125m2 ja kauniisti sisustettu. Tilavassa olohuoneessa on suuret lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat ja lasiliukuovet.
Suuri parveke ympäröi asuntoa kahdelta puolin.

Pieni käytävä johtaa olohuoneesta kodikkaaseen ruokailutilaan ja erilliseen täysin varustettuun keittiöön. Täältä on myös ovet parvekkeelle, jossa voit viettää kuumia rentouttavia iltoja.
Huoneistossa on kolme isoa makuuhuonetta, joista yhdestä on oma uloskäynti parvekkeelle. Huoneistossa on myös suuri kylpyhuone ja vieras-wc.
Kaupungin keskustaan, rannalle, markkinoille, viihde- ja kulttuurielämään on hyvä bussiyhteys. Tämä asunto mahdollistaa täydellisesti rentouttavan ja rauhallisen oleskelun ja myös aktiivisen kaupunkielämän.
 
Katuosoite:Alanya, TURKKI
Kunta/Kaupunki:Ulkomaa
Myyntihinta125000€
Asuinpinta-ala:125m²
Huoneita:4
Huoneiston kokoonpano:4H + K
Rakennuksen tyyppi:Kerrostalo
Parveke:kyllä + terassi
Kerros:4
Kunto:hyvä
Muut varusteet:Kodinkoneet, ilmastointilaitteiden lukumäärä: 4, huonekalut, teräsovi, kodinelektroniikka, kuumavesivaraaja, ikkunat: PVC
Rakennusvuosi:1988
Kerrosten lukumäärä:4
Hissi:kyllä
Ilmoitus jätetty: 04.02.2019

Ota yhteyttä ilmoittajaan:

Ripo Homes
+905416416003

Lähetä viesti ilmoittajalle:


Nimesi:

Puhelin:

Sähköpostiosoite:


Näytä suurempi kartta