myytävät asunnot helsinki turku tampere,
 vuokra-asunnot, Koti24 asunnot
Kattohuoneisto lähellä merta Alanyan Mahmutlarissa
Myytävänä moderni ja täysin kalustettu neljän huoneen kattohuoneisto Mahmutlarissa, lähellä rantaa ja paikallista keskustaa. Tämä kaunis ja valoisa asunto on 130m2, jossa tilava olohuone. Asunnon suuret ikkunat antavat paljon valoa, ja suuret lasiovet johtavat parvekkeelle, joka on kuin ylimääräinen huone, jossa voit viettää aikaa kaikkina vuodenaikoina. Kaari muotoinen holvi johtaa olohuoneesta osittain erilliseen, valoisaan ja moderniin keittiöön, jossa on suuret ikkunat ja viihtyisä ruokailutila. Eteisestä pääsee kylpyhuoneeseen ja kahteen tilavaan makuuhuoneeseen. Makuuhuoneissa on oma parveke.

Pihalla on ihana uima-allas aurinkoterassilla ja katettu grillipaikka, jossa kiva rentoutua. Mahmutlar on vilkas pieni paikallinen kaupunginosa, jossa on ravintoloita, baareja ja kauppoja, vain lyhyen kävelymatkan päässä kiinteistöstä. Kiinteistö on vain 550 m päässä merestä ja Alanyaan on 12 km.
 
Katuosoite:Mahmutlar, Alanya, TURKKI
Kunta/Kaupunki:Ulkomaa
Myyntihinta55000€
Asuinpinta-ala:130m²
Huoneita:4
Huoneiston kokoonpano:4H + K
Rakennuksen tyyppi:Kerrostalo
Parveke:2
Kerros:5
Kunto:hyvä
Muut varusteet:Kodinkoneet, 4 ilmastointilaitetta, huonekalut, kodinelektroniikka, TV/Satelliitti, kuumavesivaraaja, ikkunat: PVC, teräsovi
Rakennusvuosi:2009
Kerrosten lukumäärä:5
Hissi:kyllä
Yhteiset tilat:Ulko uima-allas, aurinkoterassi ja grillipaikka.
Antennijärjestelmä:satelliitti
Ilmoitus jätetty: 04.02.2019

Ota yhteyttä ilmoittajaan:

Ripo Homes
+905416416003

Lähetä viesti ilmoittajalle:


Nimesi:

Puhelin:

Sähköpostiosoite:


Näytä suurempi kartta