myytävät asunnot helsinki turku tampere,
 vuokra-asunnot, Koti24 asunnot
Tosi kaunis huvila appelsiinipuiden ympäröimänä
Tässä on tosi upea neljän makuuhuoneen huvila joka sijaitsee rinteessä, rauhallisella alueella Alanyan Obassa.

Huvila on hyvin suunniteltu, kauniisti sisustettu ja kalustettu. Se on erittäin tilava, yhteensä 300m2! Alakerrassa on tyylikäs ja avara olohuone, jossa viihtyisä takka vilposia talvi-iltoja varten. Olohuoneessa on suuret ikkunat ja liukuovet, jotka tekee huoneesta
valoisan. Tässä yhteydessä on myös viihtyisä ruokailutila ja osittain erillinen suuri moderni keittiö, jossa on keittiösaareke ja baaritiski, jossa myös istuintilat. Suuri avara eteinen ja 1 suuri makuuhuone, jossa oma kylpyhuone.

Eteisestä johtaa portaat yläkertaan, jossa on kaksi makuuhuonetta ja kylpyhuone. Täältä avautuvat ovet upeasti katettuun suureen kattoterassiin, jossa on mahtavat tilat rentoutumista varten
ja josta aukeat näkymät vehreälle maisemille ja linnoitukselle. Terassilta johtaa portaat ylös kauniiseen torniin, jossa on muodoltaan pyöreä huvilan neljäs makuuhuone. Suuri huone on kuin tehty opiskelemista tai, rentoutumista varten ja täällä voi vain nauttia ihastuttavasta näköalasta.

Puutarha on hyvin suunniteltu ja hyvin hoidettu ja täältä löytyy oma uima-allas ja suuri aurinkoterassi ja grillipaikka. Huvila sijaitsee rauhallisessa ympäristössä maaseudulla ja rantaan on 1950 metriä. Jos kaipaat aktiivista vähän vilkkaampaa elämää, kulttuuria ja yöelämää niin Alanyan keskustaan on vain 6 km.
 
Katuosoite:Oba, Alanya, TURKKI
Kunta/Kaupunki:Ulkomaa
Myyntihinta198000€
Asuinpinta-ala:300m²
Huoneita:5
Huoneiston kokoonpano:5H + K
Rakennuksen tyyppi:Omakotitalo
Kunto:erittäin hyvä
Muut varusteet:Kodinkoneet, 3 ilmastointilaitetta, huonekalut, kodinelektroniikka,
TV/Satelliitti, kuumavesivaraaja, ikkunat: PVC, teräsovi
Rakennusvuosi:2005
Muut tilat:Myös suuri yhteinen uima-allas oman uima-altaan lisäksi alueella.
Ilmoitus jätetty: 07.02.2019

Ota yhteyttä ilmoittajaan:

Ripo Homes
+905416416003

Lähetä viesti ilmoittajalle:


Nimesi:

Puhelin:

Sähköpostiosoite:


Näytä suurempi kartta