myytävät asunnot helsinki turku tampere,
 vuokra-asunnot, Koti24 asunnot
Uusi, todella upea, moderni huvila Alanyan Kargicakissa fantastiseen hintaan!
Uusi huvila 510m2: n tontilla, moderni sisustus, 100m2, jossa on olohuone, avokeittiö, kaksi makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta ja tietysti oma uima-allas! Mahdollisuus rakentaa lisäksi toisen kerroksen, johon kaksi makuuhuonetta ja kattoterassi! Kysy meiltä mahdollisuuksista! Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tulla korkealaatuisen modernin huvilan omistajaksi erittäin kohtuulliseen hintaan! Täydellinen sinulle, jos haluat päästä pois arjen stressistä, rauhallinen alue mutta kummiskin kaikilla mukavuuksilla: vain viiden minuutin ajomatkan päässä Mahmutlarin keskustasta! Huvila on L-muotoinen yksi kerroksinen huvila, josta on näkymät vuorille. Etuoven kautta saavut eteiseen ja sieltä pääset ilmavaan, avoimeen olohuoneeseen, jossa on keittiö ja ruokailutila. Sieltä suuret liukuovet avautuvat terassille ja myös uima-altaalle. Keittiö on uusi ja moderni. Eteisestä pääset myös kahteeseen makuuhuoneeseen, joissa on ovet uima-altaalle ja terassille. Yhdessä makuuhuoneessa on oma kylpyhuone. Asunnossa on myös toinen tilava kylpyhuone, jossa on suihkukaappi ja wc.

Hintaan sisältyy: - sisäpuhelin - parkkipaikka kahdelle autolle - teräsovi - kaksinkertaiset ikkunat ja ovet mustassa mattapintaisessa alumiinissa - täysin varustettu keittiö, jossa graniitti tiskipenkki - keittiö sisältäen (liesi, uuni, astianpesukone ja jääkaappi / pakastin) - täysin varustetut kylpyhuoneet - täysin varustettu - sisäänrakennetut vaatekaapit molemmissa makuuhuoneissa ? Yhdessä makuuhuoneessa oma kylpyhuone - Lattialämmitys olohuoneessa ja molemmissa kylpyhuoneissa - Lämpöpumppu olohuoneessa ja molemmissa makuuhuoneissa - Oma uima-allas, mosaiikkilaattoineen ja suihkun kanssa!

Tämä huvila on rakennettu Kargacakiin, läheiseen kylään, hieman vilkkaampaan Mahmutlariin on 5 minuutin ajomatka. Etäisyys merelle ja keskustaan on noin 3 km. Alanyan keskusta on noin 15 km:n päässä.

Lennokki video: https://www.youtube.com/watch?v=YaPAw2lhxDw&feature=youtu.be
 
Katuosoite:Kargicak, Alanya, TURKKI
Postinumero:07400
Kunta/Kaupunki:Ulkomaa
Myyntihinta99000€
Asuinpinta-ala:100m²
Huoneita:3
Huoneiston kokoonpano:3H + K
Rakennuksen tyyppi:Omakotitalo
Keittiötyyppi:Avokeittiö
Keittiön varusteet:Täysin kalustettu moderni keittiö
Kunto:Uusi
Muut varusteet:Kodinkoneet, 3 ilmastointilaitetta, kuumavesivaraaja, ikkunat: PVC, teräsovi
Valmistumisaika:2019
Tontin pinta-ala:510 m²
Pysäköintitilat:2:lle autolle
Ilmoitus jätetty: 06.03.2019

Ota yhteyttä ilmoittajaan:

Ripo Homes
+905416416003

Lähetä viesti ilmoittajalle:


Nimesi:

Puhelin:

Sähköpostiosoite:


Näytä suurempi kartta