myytävät asunnot helsinki turku tampere,
 vuokra-asunnot, Koti24 asunnot
Kiva kolmio kauniilla alueella Alanyan Mahmutlarissa
Tämä kaunis 3-huoneen huoneisto sijaitsee Mahmutlarissa rauhallisella alueella, josta on kaunis näköala vuorille ja panoraamanäkymät merelle.

Asunto on 150m2, jossa avoimet oleskelutilat. Asunto on kauniisti kalustettu ja sisustettu ja myydään täysin kalustettuna. Asunnossa on viihtyisä olohuone, jossa suuret ikkunat ja liukuovet, jotka johtavat parvekkeelle josta upea näköala puutarhaan ja palmujen ympäröimään uima-altaaseen.

Laajan kaarimaisen oviaukon kautta pääset valoisaan ja moderniin keittiöön, jossa on viihtyisä ruokailutila. Olohuoneesta pääset myös avaraan eteiseen josta on pääsy kylpyhuoneeseen ja kahteen makuuhuoneeseen, joista toisessa on oma parveke ja oma kylpyhuone.

Pihalla on uima-allas, aurinkoterassi ja kaunis puutarha. Rakennuksessa on myös sauna, pelihuone, tenniskenttä ja grillipaikka. Yhtiö sijaitsee vain 2400m päässä rannasta ja alle 2 km Mahmutlarin keskustasta, jossa runsaasti kauppoja ja ravintoloita. Alanyan keskustaan on 12 km.
 
Katuosoite:Mahmutlar, ALANYA, TURKKI
Postinumero:07450
Kunta/Kaupunki:Ulkomaa
Myyntihinta59000€
Asuinpinta-ala:150m²
Huoneita:3
Huoneiston kokoonpano:3H + K
Rakennuksen tyyppi:Kerrostalo
Keittiötyyppi:avokeittiö
Sauna:taloyhtiön yhteinen
Parveke:2
Kerros:1
Kunto:erittäin hyvä
Muut varusteet:Kodinkoneet, 3 ilmastointilaitetta, huonekalut, kodinelektroniikka, kuumavesivaraaja, ikkunat: PVC, teräsovi
Taloyhtiön tilat:Ulko uima-allas, lastenallas, vesiliukumäki, leikkipaikka, tenniskenttä, kuntosali, sauna, grillipaikka, biljardi, generaattori
Rakennusvuosi:2007
Kerrosten lukumäärä:13
Hissi:kyllä
Ilmoitus jätetty: 27.02.2019

Ota yhteyttä ilmoittajaan:

Ripo Homes
meillä käytössä myös WhatsApp, Messenger, SKYPE
+905416416003

Lähetä viesti ilmoittajalle:


Nimesi:

Puhelin:

Sähköpostiosoite:


Näytä suurempi kartta