myytävät asunnot helsinki turku tampere,
 vuokra-asunnot, Koti24 asunnot
Todella upea kaksio suositussa Olive City:ssä Alanyan Obassa
Myytävänä aivan upea, täysin kalustettu kahden huoneen huoneisto (68m2) suositussa Olive Cityssä, joka on yksi Alanyan parhaimmista komplekseista! Olive City koostuu 22 lohkosta, yhteensä 510 huoneistoa, jotka on rakennettu 66250 m2: n suurelle tontille. Olive City on kuin paratiisi, jossa huippu luokkaa olevat tilat ja mukavuudet, täältä löytyy kaikenikäisille jotain hauskaa ja jossa koko perhe viihtyy!

Suosittu Olive City sijaitsee Obassa, jossa on paljon ravintoloita, kahviloita, baareja, paljon kauppoja ja myöskin sairaala. Kompleksi sijaitsee vain 4 km: n päässä Alanyan keskustasta. Olive City rakennetiin vuonna 2009 ja on tosi kaunis kompleksi, jossa suuri, kaunis puutarha ja tämä on ehdottomasti yksi suosituimmista komplekseista Alanyassa. Olive City tarjoaa asukkailleen ylellisen elämäntavan, täältä löytyy turkkilainen sauna eli hamam, sauna, ruokakauppa, keilailuhalli, sisä- ja ulkouima-altaat vesiliukumäellä, jalkapallokenttä ja paljon paljon muuta hauskaa.

Huoneisto on täysin kalustettu yhden makuuhuoneen huoneisto. Parvekkeelta on kauniit näkymät lähiympäristöön, vuorille ja osittain myös merinäköalakin. Makuuhuoneen yhteydestä löytyy pienempi vaatehuone jossa paljon kaappitilaa. Huoneisto myydään täysin kalustettuna ja ilmastointilaitteineen.
 
Katuosoite:Oba, Alanya, TURKKI
Postinumero:07400
Kunta/Kaupunki:Ulkomaa
Myyntihinta59000€
Asuinpinta-ala:68m²
Huoneita:2
Huoneiston kokoonpano:2H + K
Rakennuksen tyyppi:Loma-asunto
Keittiötyyppi:avo keittiö
Sauna:taloyhtiön yhteinen
Parveke:kyllä
Kerros:2
Kunto:erittäin hyvä
Säilytystilat:hyvät säilytystilat
Muut varusteet:Kodinkoneet, 2 ilmastointilaitetta, Huonekalut, Kodinelektroniikka, TV/Satelliitti, Kuumavesivaraaja, Ikkunat: PVC, Teräsovi
Taloyhtiön tilat:Uima-allas, Lastenallas, Vesiliukumäki, lasten leikkipaikka, Tenniskenttä, Pallokenttä, keilahalli, Kuntosali, Sauna, Grilli, hamam, elokuvateatteri jne.
Rakennusvuosi:2009
Kerrosten lukumäärä:5
Hissi:kyllä
Ilmoitus jätetty: 08.05.2019

Ota yhteyttä ilmoittajaan:

Ripo Homes
+905416416003

Lähetä viesti ilmoittajalle:


Nimesi:

Puhelin:

Sähköpostiosoite:


Näytä suurempi kartta