myytävät asunnot helsinki turku tampere,
 vuokra-asunnot, Koti24 asunnot
Upea kattohuoneisto golffiparatiisissa Belekissä
Myytävänä tosi hyvään hintaan tyylikäs kattohuoneisto kauniissa Belekissä, 22 km lentokentältä, 1450 m rannalta ja aivan golfkenttien ympäröimänä! Belekissä on kaikkiaan 17 kpl 18-reiän golfkenttää, mikä on syynä että golffarit viihtyvät täällä.
Tämä upea huoneisto on kaksi kerroksinen ja sijaitsee kauniissa kompleksissa, jossa on hyvät yhteistilat. Huoneisto on 167 m2, jossa avoin pohjaratkaisu. Huoneiston alakerrassa on tilava ja viihtyisä avoin olohuone- ja ruokailutila, jossa on myös avoin keittiöpuoli. Parvekeovien kautta pääset leveälle parvekkeelle, josta on upeat näkymät kauniiseen puutarhaan ja vuoristoon. Alakerrassa on myös pienempi makuuhuone ja kylpyhuone suihkulla. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta ja kylpyhuone suihkulla. Yhdessä makuuhuoneessa on oma vaatehuone. Täällä on myös pieni olohuone, josta on uloskäynti kattoterassille, jossa on myös pieni varastotila.
 
Katuosoite:Belek, Antalya, TURKKI
Kunta/Kaupunki:Ulkomaa
Myyntihinta89000€
Asuinpinta-ala:167m²
Huoneita:5
Huoneiston kokoonpano:5H + K
Rakennuksen tyyppi:Kerrostalo
Keittiötyyppi:avokeittiö
Parveke:2
Kerros:2
Kunto:erittäin hyvä
Muut varusteet:Kodinkoneet, 5 ilmastointilaitetta, huonekalut, kodinelektroniikka, TV/Satelliitti, kuumavesivaraaja, ikkunat: PVC, teräsovi
Rakennusvuosi:2008
Kerrosten lukumäärä:3
Yhteiset tilat:Uima-allas ja lastenallas
Ilmoitus jätetty: 12.03.2019

Ota yhteyttä ilmoittajaan:

Ripo Homes
+905416416003

Lähetä viesti ilmoittajalle:


Nimesi:

Puhelin:

Sähköpostiosoite:


Näytä suurempi kartta