myytävät asunnot helsinki turku tampere,
 vuokra-asunnot, Koti24 asunnot
 
Näyttöpäivä ja aika:sopimuksesta
 
Kiva huoneisto kauniilla näköalalla Alanyassa
Mahmutlar on viihtyisä pieni kaupunki Alanyasta itään päin, jossa noin 30 000 asukasta, ja vaikka Mahmutlarilla on kaikkiaan 4,5 km rantaviivaa niin Mahmutlar ei ole vain turistikaupunki. Yhä useammat eurooppalaiset ovat löytäneet toisen kotinsa täältä ja elävät osan vuodesta tai pysyvästi täällä. Mahmutlarin erityispiirre on se, että kaupoissa ja ravintoloissa ei ole sisäänheittäjiä joten täällä saat kävellä ihan rauhassa. Pääkadulla, Barbaros kadulla on eurooppalaisen standardin mukaisia ??kauppoja, mutta jos pidät perinteisemmistä turkkilaisista kaupoista - löydät ne seuraavalta poikkikadulta Ataturk-kadulta. Mahmutlarissa on markkinat kahdesti viikossa, lauantaisin aivan Mahmutlarin keskustassa ja tiistaisin ne pidetään Barbaros-kadun itäpäässä. Molemmilla markkinoilla myydään lähiympäristössä kasvatettuja tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, matkamuistoja, mausteita ja vaatteita. Mahmutlarista löydät kaiken, mitä tarvitset; pankit, postit, supermarketit, apteekit, lääkärit ja tietysti viehättävät pienet kahvilat, ravintolat ja baarit.

Mahmutlar - on vilkas kaupunki ympäri vuoden!Tässä sinulle mahdollisuus ostaa itsellesi valoisan ja täysin kalustetun modernin huoneiston, josta on kaunis näköala merelle ja vuorille. Tämä 110m2 suuri asunto myydään kalustettuna. Eteisestä avautuu valoisa ja avara olohuone, jossa suuret lasiovet, jotka päästävät sisään paljon valoa ja avokeittiö, jossa ruokailutila. Kaareva iso kulmaparveke tarjoaa tosi kauniit näkymät. Eteisestä on pääsy makuuhuoneeseen, jossa kylpyhuone ja liukuovet parvekkeelle. Asunnossa on myös vierashuone ja kylpyhuone. Pihalla on kaunis hyvin hoidettu puutarha, suuri uima-allas, aurinkoterassi, huvimaja ja grillipaikka. Kompleksissa on myös kuntosali. Kiinteistö sijaitsee 1300 metrin päässä kauniilta rannalta ja 500 metrin päässä kaupoista ja ravintoloista Mahmutlarin keskustassa.

Asunto myydään täysin kalustettuna!
 
Katuosoite:Mahmutlar, Alanya, TURKKI
Kunta/Kaupunki:Ulkomaa
Myyntihinta59000€
Asuinpinta-ala:110m²
Huoneita:3
Huoneiston kokoonpano:3H + K
Rakennuksen tyyppi:Kerrostalo
Keittiötyyppi:avoin keittiö
Parveke:2
Kerros:3
Kunto:erittäin hyvä
Muut varusteet:Kodinkoneet, ilmastointilaitteiden lukumäärä: 3, huonekalut, kodinelektroniikka, TV/Satelliitti, ikkunat: PVC, teräsovi
Taloyhtiön tilat:Uima-allas, lastenallas, kuntosali, grillipaikka
Rakennusvuosi:2007
Kerrosten lukumäärä:11
Hissi:kyllä
Ilmoitus jätetty: 08.04.2019

Ota yhteyttä ilmoittajaan:

Ripo Homes
+905416416003 myös WhatsApp

Lähetä viesti ilmoittajalle:


Nimesi:

Puhelin:

Sähköpostiosoite:


Näytä suurempi kartta