myytävät asunnot helsinki turku tampere,
 vuokra-asunnot, Koti24 asunnot
 
Näyttöpäivä ja aika:sopimuksesta
 
Kaunis, täysin kunnostettu huoneisto lähellä rantaa Alanyan Mahmutlarissa
Täysin kunnostettu kaunis huoneisto, jossa aivan uudet Siemens-laitteet, sijaitsee toisessa kerroksessa. Huoneistossa on avoin olohuone ja keittiö yhdistelmä, kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone ja kaksi lasitettua parveketta. Kiinteistö sijaitsee vain 100 metrin päässä kauniista hiekkarannasta ja aivan lähellä kauppoja, ravintoloita, apteekkeja ja myös tiistai-markkinat on aivan nurkan takana. Huoneisto on 80m2 ja se myydään uusilla Siemens-laitteilla ja kolmella uudella ilmalämpöpumpulla!
Parvekkeet ovat lasitettuja ja ne voidaan avata haluttaessa.

Mahmutlar on suosittu pieni kaupunki, joka sijaitsee noin 10 km Alanyasta itään. Kaupungin rantaviiva on monia kilometrejä pitkä ja mahtava Taurus-vuori taustalla. Alue on subtrooppinen, jossa on kuumia kesiä ja leudot talvet. Täältä on erityisen mukava pyöräillä Alanyaan 12 km:ä pitkää rantakatua, meri koko ajan vieressäsi.
Mahmutlarista löydät ihan kaiken mitä tarvitset: eurooppalais tyyliset kaupat löytyy Barbaros-kadulla ja perinteis turkkilaiset, Atatürk kadulla.
Markkinat pidetään Mahmutlarissa joka tiistai ja lauantai. Täällä myydään tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, ja täältä löydät myös vaatteita, matkamuistoja ja mausteita - täällä on mahdollisuus tehdä upeita löytöjä. HUOMIO! Älä unohda tinkiä!
Mahmutlar on hiljainen ja rento kaupunki, jossa voit tuntea itsesi kotoisaksi. Gazipasan lentokentälle on vain 15-20 min matka. Täällä sinua ei häiritse sisäänheittäjät, kimppuun tunkevat myyjät tai tarjoilijat, vaan täällä kohtaat vain ystävällisyyttä.
 
Katuosoite:Mahmutlar, Alanya, TURKKI
Kunta/Kaupunki:Ulkomaa
Myyntihinta46000€
Asuinpinta-ala:80m²
Huoneita:3
Huoneiston kokoonpano:3H + K
Rakennuksen tyyppi:Kerrostalo
Keittiötyyppi:avoin
Parveke:2
Kerros:2
Kunto:hyvä
Parvekkeen lisätiedot:2 lasitettua parveketta
Muut varusteet:Kodinkoneet, Ilmastointilaitteiden lukumäärä: 3, TV/Satelliitti
Kuumavesivaraaja, Ikkunat: PVC, Teräsovi
Muut remontit:Täysin kunnostettu 2019
Rakennusvuosi:1998
Kerrosten lukumäärä:6
Hissi:kyllä
Yhteiset tilat:Uima-allas ja lastenallas
Ilmoitus jätetty: 24.05.2019

Ota yhteyttä ilmoittajaan:

Ripo Homes
+905416416003 Puh/WhatsApp

Lähetä viesti ilmoittajalle:


Nimesi:

Puhelin:

Sähköpostiosoite:


Näytä suurempi kartta