myytävät asunnot helsinki turku tampere,
 vuokra-asunnot, Koti24 asunnot
Uusimaa pitkäaikainen luotettava asunto!Ilmoituksesi "Etsin pikaisesti asuntoa" odottaa tarkastusta

T

Tori.fi

vastaanottajat minä
10 minuuttia sitten

Tiedot

Hei,

Kiitos ilmoituksestasi. Ilmoituksesi tiedot tarkastetaan ja se julkaistaan palvelussa mitä pikimmiten!

Huomioithan, että jättämällä ilmoituksen sitoudut noudattamaan palvelun ehtoja, ja Tori.fi voi missä tahansa vaiheessa muokata tai pyytää ilmoituksesi tietoihin korjauksia, tai hylätä ilmoituksesi mikäli sääntörikkomuksia ilmenee. Pyydämme lisäksi huomioimaan, että yöllä jätettyjä ilmoituksia julkaistaan osittain seuraavana aamuna.

Tori.fi ei korvaa käyttö- ja sopimusehtositoumuksen jälkeistä maksutapahtumaa mikäli tarkastuksessa ilmenee sääntörikkomuksia.

Saat vielä sähköpostitse vahvistuksen, kun ilmoituksesi on julkaistu palvelussa. Vahvistusviesti sisältää linkin ilmoitukseesi.Nopeuta kauppoja Nostolla! Ilmoituslistan kärjessä olevat ilmoitukset huomataan. Nostamalla ilmoituksen uudestaan kärkeen saat paljon lisänäkyvyyttä: https://www.tori.fi/vi/42666206.htm?bump=1Ilmoituksesi:
---------------------------------------------------------------------

Ilmoituksen tiedot

Osasto: Asunnot, Halutaan vuokrata
Otsikko: Etsin pikaisesti asuntoa
Asumismuoto: Vuokralainen
Max vuokra: 820  €
Huoneita: 1
Pinta-ala: 60 m²

Ilmoitusteksti:
Hei olen todella todella kiinnostunut kohteestanne ! Olen 26 vuotias (nainen) opiskelija/työntekijä vailla vakinaista asuntoa! Mahdollisesti siis työllistyn joulukuun aikana myös! Asunto olisi tärkeä saada pian koulussa/työssä käynnin vuoksi. Olen siisti ja rauhallinen vuokralainen. Asunut äitini luona mutta hänellä 25 neliön yksiö joten ahtaaksi käy, kavereiden luona silloin tällöin asunut mutta oma rauha olisi kovin tärkeää opintojeni/työn kannalta. En tupakoi. Rehellisesti sanon että luottotietoni eivät ole nuoruuteni typeryydestä puhtaat,mutta vuokranmaksuun se ei vaikuta! Asunto on tärkeä ja siitä aion pitää kiinni! Edellisessä asunnossani joka oli Määräaikainen, kela maksoi siis vuokrat aina suoraan vuokranantajantilille, joten ei opintojeni aikana pelkoa vuokranmaksamattomuudesta! Kelan vuokravakuuteen maksusitoumus tai viimeisessä tapauksessa voin myös rahallisen vuokravakuuteen maksaa tärkein vain on se oma asunto !:) paras lahja jonka joulupukki tänä vuonna voisi antaa!:)heh
Asunto olisi todella tärkeää saada niin mahdollista kuin voi
Haen 1-2h asuntoa alle 820 vuokran. Hki Vantaa Espoo Järvenpää Kerava Riihimäki mm. Alivuokraus vuokralainen solu, jne käy!
Yhteydenotto pyynnön chricce Kuosmanen

 
Huonelukumäärä:yksiö, kaksio
Maksimi vuokra:820€
 
Paikkakunta:Uusimaa
Kaupunginosa:Hki Vantaa Espoo
 
Nimi:Chricce Kuosman
Sähköpostiosoite:Kchricce@gmail.com
Puhelin:0406882427
Ilmoitus jätetty: 15.12.2017