myytävät asunnot helsinki turku tampere,
 vuokra-asunnot, Koti24 asunnot
ETSIN yksiötä, mummonmökkiä tms. 1.helmikuuta alkaen Länsi-Tampereelta/Ylöjärveltä/Nokialta
Etsin yksiötä, kaksiota tai vaikkapa edullista "mummonmökkiä" Tampereelta tai Nokialta 1. helmikuuta alkaen. Ensisijaisesti etsin asuntoa max. 3km päässä Onkinimestä ja Pispalan suunnalta, mutta huomioin muutkin sijainnit asunnon ja vuokran mukaan.
Olen +40-vuotias mies ja teen taiteen maisteriopintoja Helsingissä viimeistä lukukautta keväällä 2018. Haluan elää ja työskennellä jatkossa Tampereella ja siksi olen muuttamassa jo nyt. Tällä hetkellä kustannan elämiseni opiskelutuilla ja osa-aikatyöllä. Raha-asioissani vuokran maksamisella on aina etusija. Olen yhteistyökykyinen ja sosiaalinen ihminen, sekä vastuullinen vuokralainen joka osaa pitää paikat kunnossa ja myöskin tarpeen vaatiessa korjailla niitä. Taiteen tekemiseen käytän enimmäkseen muualla olevaa työhuonetta. Luottotietoni ovat kunnossa, minulla ei ole lemmikkejä, enkä tupakoi sisällä.
Etsin ensisijaisesti puutaloa, jossa on puulämmitys, sillä pidän tietyistä vähän vanhanaikaisistakin perusasioista. Asetan viihtyisyyden ja aitouden luksuksen edelle. Kaipaan asuntoa jossa tilaa olisi yli 25 neliötä. Vuokran soisin olevan tuloihini nähden mahdollisimman kohtuullinen ei juuri yli 500 euroa/kk.
Jotta pystyisin muuttamaan 1.helmikuuta, minun tulisi irtisanoa nykynen asuntoni joulukuun puolella. Toivonkin siis yhteydenottoja jo joulukuun aikana.
 
Huonelukumäärä:yksiö, kaksio
Maksimi vuokra:520€
 
Paikkakunta:Tampere, Ylöjärvi, Nokia
Kaupunginosa:Länsi-Tampere
 
Nimi:Jonne
Sähköpostiosoite:jonne.kauko@gmx.com
Puhelin:044 242 0104
Ilmoitus jätetty: 21.12.2017