myytävät asunnot helsinki turku tampere,
 vuokra-asunnot, Koti24 asunnot
Etsin Kotkasta keskustan läheisyydestä edullista vuokra-asuntoa.
Etsin vuokra-asuntoa 1.3-1.4 alkaen Kotkansaarelta tai keskustan läheisyydestä Hovinsaarelta. Toivoisin asunnon olevaan vähintään 30 neliöinen. Asunnon ei tarvitse olla priimakunnossa, osaan itsekin tehdä pientä remonttia.

Minulla on luottiedot kunnossa, kotivakuutus ja olen valmis maksamaan takuuvuokran. Olen siisti ja rauhallinen ihminen ja pidän hyvää huolta kodistani. Hoidan kaikki asunnon vuokraamiseen liittyvät asiat hyvien tapojen ja lakien mukaan ja odotan samaa vuokranantajalta.
Hyvässä asunnossa tulen asumaan vuosia.

Olen 28-vuotias nainen. Olen asunut ja opiskellut viimeiset vuodet Savonlinnassa. Nyt valmistuttuani haluan muuttaa takaisin kotiseuduilleni. Tällä hetkellä olen sairaslomalla mutta pyrin pääsemään takaisin työelämään ensi kesän aikana.

Mukanani muuttaa pieni, aikuinen, hyväkäytöksinen koira. Koirani on asunut koko ikänsä kerrostaloissa eikä sen käytöksessä ole ikinä ollut moittimista. Se ei hauku yksin ollessaan eikä tuhoa asuntoa. En myöskään käytä taloyhtiön pihaa koiran huussina vaan käymme pitkillä lenkeillä.
 
Huonelukumäärä:yksiö, kaksio
Maksimi vuokra:500€
 
Paikkakunta:Kotka
Kaupunginosa:Keskusta, Hovinsaari
 
Nimi:Anu Talvikki Ul
Sähköpostiosoite:talvikki.ulvelin@hotmail.com
Puhelin:0401849667
Ilmoitus jätetty: 20.02.2019