myytävät asunnot helsinki turku tampere,
 vuokra-asunnot, Koti24 asunnot
Hyvin rakennettua, sisäilmatervettä kotia Uudeltamaalta?
Hei!

Olen Laura, uusin ja kiitollisin vuokralaisesi ikinä. Olen 37-vuotias maailmanmatkaaja, kulttuurialan työläinen monitoiminainen, joka normaalisti tähän aikaan vuodesta pakenisi Suomen kovenevia sääolosuhteita ulkomaille. Tänä vuonnapa se ei onnistu. Syy siihen on vatsassani kasvava ja suuresti toivottu ja kaivattu vauva, eikä maailmassa ole turvallisempaa paikkaa synnyttää kuin Suomi.

Asuinpa muutama vuosi takaperin siihenastisen elämäni unelmien täyttymyksessä, 1800-luvulla rakennetun kartanon piikaintorpassa, jossa asuminen muutti elämäni ehkä pysyvästi. Tästä lähtien olen reagoinut negatiivisesti homeisiin ja muusyiseen heikkolaatuiseen huoneilmaan, ja uudeksi unelmakseni on muodostunut löytää nyt ihan mikä tahansa hyvänä pidetty koti, jossa voin nukkua ikkuna kiinni tulematta kauhean kipeäksi.

Vaikka toiveeni ei ole liian suuri, siitä nyt on muodostunut suuremman luokan ongelma, kun tervettä asuntoa ei etsinnöistä huolimatta löydy. Saatan olla myös poikkeuksellisen huonotuurinen, mutta vielä huonompi tuuri on kanssani kärsivällä vauvalla, jos se nappaa minun jatkuvasta tulehdustilasta vielä itselleen jonkun taudin.

Asioita, mitkä ovat historiassa tehneet minut sairaaksi ja joita toivoisin, ettei uudessa kodissa olisi:
-uudenkarheat laminaattilattiat
-vastamaalatut seinät
-muovimatot (myös ne, jotka on jätetty purkamatta ennen laminaatin asentamista)
-huono ilmastointi
-ensimmäisen kerroksen tai maantasaiset huoneistot
-home

Asiat, jotka ovat tuntuneet sopivan tai edistävän terveydentilaani:
-talo, joka on rakennettu vähintään 2 vuotta sitten (ei siis aivan uusi, vaan jo sisäänajettu)
-jugendtalot, luulen sen liittyvän vankkaan rakennusperinteeseen tai huonekorkeuteen
-luonnonmateriaalit
-huoneistokohtainen ilmastointi

Mikäli sinulla on vapautumassa tai tiedossasi on vapautumassa oleva talo, asunto tai huone jossa on yksi tai useampi viimeksimainittu elementti koko Uudenmaan (tai eteläisen varsinais-Suomen) alueelta, olisithan ystävällinen ja ottaisit pian yhteyttä. Muuttaa voin viimeistään 1.10, mutta ei haittaa yhtään lähteä tästä jo aikaisemminkin.

Ei tupakointia tai muita huonoja tapoja. Luottotiedot ok.
 
Huonelukumäärä:yksiö, kaksio, kolmio
Maksimi vuokra:690€
 
 
Nimi:Laura
Sähköpostiosoite:laura.kayhko@gmail.com
Puhelin:0440225612
Ilmoitus jätetty: 18.09.2020