myytävät asunnot helsinki turku tampere,
 vuokra-asunnot, Koti24 asunnot
Helsinki: siisti, pitkäaikainen asunto työssäkäyvälle naiselle
Hei,
etsin Helsingin katakaupungista siistiä, pitkäaikaista ja suurimmat remontit läpikäynyttä vuokra-asuntoa. Lähtökohtaisesti etsin yli 30 m2 asuntoa, pienemmistä olen kiinnostunut jos pohjaratkaisu on järkevä. Vuokra max 770 e.
Olen aikuinen, pian 40-vuotias nainen, jolla luottotiedot kunnossa, eikä muitakaan merkintöjä. Työskentelen vakituisissa työsuhteissa kaupan alalla myyjänä sekä kulttuurialalla some-viestinnän ja sisällöntuotannon tehtävissä. Olen lojaali ja maksukykyinen henkilö, joka arvostaa pitkiä vuokra- ja työsuhteita.
Asun nyt ihananassa yksiössä Sörnäisissä hyvälle vuokranantajalle, eikä uhkaa asunnon menetyksestä. Haussa kuitenkin aikuisen ihmisen makuun mukava ja isompi asuntoratkaisu. Etsin nättiä kotia, enkä ole kiinnostunut epämääräisistä ja kulahtaneista asunnoista.
Ota yhteyttä, jos sinulla tarjolla jotain mieleni mukaista. Kiire minulla ei varsinaisesti ole, ja aikataulut on järjesteltävissä. Minusta saa rauhallisen, lemmikkieläimettömän ja savuttoman vuokralaisen, joka arvostaa esteettisyyttä ja kaupungin hienoa lähiluontoa ja kulttuurielämyksiä.
Yst. terveisin, Minttu
email: minttumariia@outlook.com
 
Huonelukumäärä:yksiö, kaksio
Asuntotyyppi:Kerrostalo
Maksimi vuokra:770€
 
Paikkakunta:Helsinki
Kaupunginosa:Helsingin kantakaupunki
 
Nimi:Minttu
Sähköpostiosoite:minttumariia@outlook.com
Ilmoitus jätetty: 01.06.2021