myytävät asunnot helsinki turku tampere,
 vuokra-asunnot, Koti24 asunnot

Ilmoita ilmaiseksi ja tee hyvät kaupat.


Koti24.fi on ilmainen osto- ja myyntipaikka. Käytetyt tavarat, autot, asunnot ja lemmikit vaihtavat meillä omistajaa. Ilmoittaminen on ilmaista ja helppoa.

Osta ja myy netissä käytettyjä tavaroita, esim. kodintavaroita, taidetta, kameroita ja valokuvaustarvikkeita, tietokoneita, kodin elektroniikkaa, puhelimia, tietotekniikkaa, ajoneuvoja, autot, moottoripyörät, mopot, varaosia, polkupyöriä,elokuvia, Harrastusvälineitä, kauneus- ja terveystarvikkeita, kelloja ja koruja, Keräilyesineitä, Kirjoja ja lehtiä, Lastentarvikkeita, Matkoja, Musiikkia, Pelejä, Pääsylippuja, Rakentamiseen ja remontointiin liittyvää tavaraa ja palvelua, Sekalaista tavaraa, urheiluvälineitä jne.

Myy,osta,vaihda,vuokraa - Jätä ilmoitus ilmaiseksi. Nyt nopeampaa kuin koskaan ennen.

Koti24.fi on Sinun kauppapaikkasi netissä.

Koti24.fi on ilmainen kauppapaikka, jossa voit myydä ja ostaa kaikkia käytettyjä ja uusia tavaroita sekä katsoa ja ilmoittaa ilmaiseksi myös asuntojen myynti- vuokraus- ja ostoilmoituksia.

Koti24.fi palvelu on myös ainoa Suomen johtavien kiinteistänvälittäjien tarjoama palvelu joka tarjoaa Sinulle markkinajohtajan ammattitaitoa käyttöösi ilmoitusasioissa. Ilmoita aina ilmaiseksi myös asuntojen osto-, myynti-, ja vuokrausilmoitukset Koti24.fi palstalla.

Älä enää maksa liikaa vaan ilmoita ilmaiseksi.
Koti24.fi palvelulla ostat, myyt ja vuokraat kaikki tavarasi helposti ja nopeasti.

Älä enää maksa liikaa asuntoilmoittelusta. Koti24.fi on tarjoaa Suomen johtavien kiinteistänvälittäjien ilmoitusmarkkinapaikan käyttöösi ja on siksi yksi Suomen suosituimpia palveluja, jolla voit listata myös kaikki asuntokohteesi kuluitta. Ilmoita ilmaiseksi myytävät asunnot ja vuokra-asunnot.

Asuntojen myynti- ja vuokrauspalvelu on tarkoitettu sekä asunnonvälittäjille että yksityisille ilmoittajille.

Koti24 ilmoittajana saat
- paljon uusia todellisia ostajia
- edullisen markkinointikanavan kohteillesi
- lisää näkyvyyttä kuluitta
- lisää tavoitettavuutta
- ostajien yhteydenotot suoraan sähköpostiisi tai puhelimeesi
- säästöä kun ilmoittelu on aina ilmaista
- kaikki suositun sivuston palvelut kuluitta kohteillesi

Terveisin
Koti24.fi asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu p. 040-1935 444