myytävät asunnot helsinki turku tampere,
 vuokra-asunnot, Koti24 asunnot
VANTAA, Kartanonkoski. Vuokrataan 2 huonetta 1.3. alkaen viihtyisästä asunnosta. 
Moikka! (see in English at the end)

Vantaan Kartanonkoskella on nyt tarjolla vuokralle KAKSI HUONETTA viihtyisästä ja avarasta 81,5m2 4h+k+kph+wc+s+p-asunnosta. Osoite on Hagelstamintie 20, Vantaa. Voit valita joko suuremman tai pienemmän huoneen, molemmat vapautuvat 1.3. alkaen.

Asunto on valoisa ja siisti, ja siitä löytyy mm. sauna, pesukone, astianpesukone ja reilunkokoinen telkka. Parveke vehreälle sisäpihalle, jossa lasten leikkipaikka. Asunnossa on 3 makuuhuonetta ja mukavat kämppikset!

Seutu on rauhallista ja luonto lähellä. Lähellä Kauppakeskus Jumbo ja Viihdekeskus Flamingo.

Kehä-3, Tuusulan valtatie ja lentokenttä lähellä. Hkin keskustaan ajaa omalla autolla 15-20min. Oven vierestä kulkee lentokenttäbussi 600, jolla pääsee keskustaan n. 30 minuutissa.

Pienemmän huoneen vuokra on 465 e/kk ja suuremman huoneen(+vaatehuone) 515e/kk, mikä sisältää vesimaksun ja netin (lisäksi sähkökulut jaetaan asukkaiden kesken). 1kk takuuvuokra.

Jos kiinnostus heräsi ja olet luotettava ja reilu tyyppi, ja luottotietosi ovat kunnossa, soita rohkeasti ja jutellaan lisää. Kämppikset ovat leppoisan rentoja, ja arvostathan sinäkin rauhallisempaa kotielämää.

Vapautuvat huoneet on kalustamattomia (tarvittaessa voin auttaa kalusteiden kuljetuksessa!), ja oheisessa pohjapiirroksessa pienempi huone on keskimmäinen makuuhuone ja suurempi huone oikeassa yläkulmassa oleva, josta yhteys vaatehuoneeseen.

Lämpimästi tervetuloa!

Ystävällisin terveisin,

Tomi

puh. 050 353 9944 / tomi.valimaa (at) gmail.com

---
Hi!

Now available for rent TWO ROOMS in a cosy apartment. You can choose either a larger or a smaller room, both are available since 1st of March.

Rent for the smaller room is 465e/month and for the larger room 515e/month + electricity. Rent deposit is one month's rent.

The vacant rooms will be unfurnished.
If you're an easygoing and reliable person with credit rating OK, please contact me: tomi.valimaa (at) gmail.com / mobile 050 353 9944.

Kind regards,
Tomi
 
 
Katuosoite:Hagelstamintie 20
Postinumero:01520
Kunta/Kaupunki:Vantaa
AsuinalueKartanonkoski
Vuokra465 €
Vuokravakuus1kk vuokra
Asuinpinta-ala81m²
Huoneita4
Huoneiston kokoonpano4h+k+kph+wc+s+p
RakennustyyppiKerrostalo
Vapautuu:1.3.2023
Saunaon
Parvekeon
kokonaispinta-ala81m²
Kerros2/4
KuntoHyvä
Kerrosten lukumäärä:4
Hissi:on
Ilmoitus jätetty: 28.02.2023

Ota yhteyttä ilmoittajaan:

Tomi
0503539944

Lähetä viesti ilmoittajalle:


Nimi:

Puhelin:

Sähköpostiosoite:


Näytä suurempi kartta