myytävät asunnot helsinki turku tampere,
 vuokra-asunnot, Koti24 asunnot
Lahdesta Vuokra-Asuntoa etsien. Tupakoimaton, Alkoholiton, Rauhallinen Asukas.
Haen hyvä / ok kuntoista asuntoa jonka ympärillä rauhalliset naapurit & asuinalue. Olen rauhallinen asukas, en tupakoi enkä juo alkoholia. Saanen tämän kk:den puolivälis 650 muutto purkkiin. Asuntoni lähellä on ajoittain äänekästä naapuri meteliä yö tunneille. Asunto on myös kylmä siten että olohuoneen ikkunat vuotavat viileää ilmaa alakulmista. Kylppärin ikkuna ei pidä lämpöä ja sen takia on talvisin kuin puoliksi kylmä pakastin. Laitoin mustaa eristysteippiä kylppärin ikkunan oikeaan laitaan ja seur. päivänä oli vaalea & kova koska jäätynyt. Talvisin ei voi käydä suihkussa. Huoltopuoli ei tee asialle mitään & myös jäte haju on välillä kylppäris. Olohuoneen lämpöpatteri äänekäs yöstä --> klo 11 asti & siksi käytettävä korvatulppia. Sillekään asialle huoltopuoli ei tee mitään.

Palvelut myös kaukana nykyisestä huonosta asunnosta & tarkoitus päästä lähemmäksi Äidin uutta asuntoa jotta voin häntä auttaa useammin tekemällä hänelle hyviä ruokia & auttamalla joissain arki asioissa. Hän muutti 28.10 -> Asemantaus. Nyt meillä etäisyys noin 6.2km. Tällä hetkellä 463 kk vuokra & syränkohtaus meinaa tulla kun istuu kylmälle wc pöntölle varsinkin talvisin. Ei haluaisi hankkia lämmitys alustaa kuten aikoinaan mökille jossa oli ulko käymälä. Nykyisin siellä käymälä sisätiloissa kun talo koki uudistuksen 15v. sitten.

Luottotiedot hajalla, mutta niitä korjailen aina kun kykenen. Perintämaksujen kanssa tehnyt sopimuksia & Vuokran maksujen kanssa ei ikinä ole ollut ongelmia :) Puoltokirjoituksen voin saada nykyiseltä v.antajalta. Kelan vakuus ei varmaan onnistui jos kysyn. Omat säästöt purkissa. Omaan tällä hetkellä 2x ammatti koulutusta. Asunnon vaihto olisi pelastus kun sitten voisi keskittyä arki asioihin kuten työhön ym.

Etsittävästä asunnosta:
Pinta-Ala: 28-40m2 Huoneita: 1-2h + K/KK. Vuokra €490 jossa vesi (erillinen tai samassa) laskettu mukaan. Ei kolmas kerros jos ei ole hissiä. Jos amme eikä kylppäri nykyajalla niin ei istuma-ammetta. Jos ei normi (jenkki suhteessa) jääkaappi pakastin yhdistelmää niin erillinen pieni pakastin osio jääkaapin yläpuolella (ei vanha pakastin lokero). Tiivistetyt ikkunat ja hiljaiset lämpöpatterit. Ystävällisesti: Markus
 
Huonelukumäärä:yksiö, kaksio
Asuntotyyppi:Kerrostalo
Maksimi vuokra:490€
 
Paikkakunta:Lahti
Postinumero:15500
Kaupunginosa:Asemantaus, Liipola, Saksala, Hennala, Möysä, Ala Tonttila, Kartano.
 
Nimi:Markus
Sähköpostiosoite:latinumhound@gmail.com
Puhelin:0466223788
Ilmoitus jätetty: 08.11.2021